امروز: شنبه 12 بهمن 1404 برابر با 31 ژانویه 2026

افتتاح داروخانه شبانه روزی بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب

میناب نیوز : طی مراسمی با حضور معاون فرماندار میناب داروخانه بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) این شهرستان به بهره برداری رسید.

به گزارش میناب نیوز به نقل از روابط عمومی فرمانداری میناب در این آئین که با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان و رئیس بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) برگزار شد، معاون فرماندار میناب راه اندازی داروخانه شبانه روزی در بیمارستان میناب را اقدامی ارزنده و خدمتی ماندگار به مردم دانست و بر رفع مشکلات دارویی بیماران تاکید کرد.

محمد ریاضی همچنین خواستار گسترش همکاری بین شرکت های دارویی و بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) میناب شد.

وی هدف از راه اندازی این داروخانه را در راستای خدمت به مردم و تامین نیاز داروی شهرستان عنوان کرد و ابراز داشت: با راه اندازی این داروخانه تمام نیاز دارویی شهروندان مینابی برطرف می شود. رئیس بیارستان میناب نیز گفت:برای راه اندازی این داروخانه 80 میلیون ریال هزینه شده است.

علیرضا آریاپور بیان داشت:این مبلغ برای رنگ آمیزی، پارتیشن بندی و نصب قفسه هزینه شده است

رای دادن به این مورد
(0 رای)
کد خبر: 1400

آخرین اخبار

با ما در تماس باشید

عضویت در خبرنامه سایت

حالت های رنگی

 

الکسا

پیج رنک

coolsocial.net minab-news.ir CoolSocial.net Badge