به گزارش میناب نیوز محمد رادمهر در نشست باحضور نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان میناب ، مدیر کل صمت استان هرمزگان ، استاد دانشگاه صنعتی شریف و جمعی دیگر از مسئولان استانی ، شهرستانی و مینابی ها ضمن تقد وتشکر از استاندار هرمزگان اظهار کرد : درهمین مدت گامهای بلندی درحوز آموزش و راههای موصلاتی و بهداشت و درحوزه آب شرب و باغات برداشته شده است.
وی افزود : برای توسعه شهرستان میناب و شهرستان ها شرق هرمزگان لازم است اختیارات معاونت استانداری و فرمانداری ویژه افزایش یابد .
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میناب اظهار کرد : برای تسریع در روند توسعه شتابان شهرستان میناب و شرق هرمزگان بندرگاه چند منظوره میناب و فرودگاه میناب و خط ریلی بندرعباس میناب ، سیریک و جاسک باید احداث شود.
وی همچنین گفت : تاسیس دانشگاه هنر و ارتقا مجتمع عالی میناب به دانشگاه ملی شرق هرمزگان و استقرار ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای ، راه و شهرسازی ، جهاد کشاورزی ، بنادر و دریانوردی ، آموزش و پرورش و آبفا بخشی از خواسته های به حق مردم است که نیاز است در شهرستان میناب هر چه سریعتر استقرار یابد.
رادمهر در بخش پایانی سخنان خود اظهار کرد : با همدلی وهم افزایی که با استاندار هرمزگان و نماینده شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری وجود دارد بزودی شاهد رشد همه جانبه در شاخص های توسعه شهرستان میناب و شرق هرمزگان خواهیم شد.