به گزارش میناب نیوز،علیرضا درویش نژاد، ضمن آرزوی موفقیت برای این گروه به عنوان نماینده هرمزگان به کشور روسیه و شهر سن پترز بورگ گفت: با رأی زنی های صورت گرفته با مرکز موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گروه نغمه برای دومین بار جهت شرکت در جشنواره باغ های سلطنتی که رویدادی بین المللی در حوزه فرهنگ و هنر و صنایع دستی می باشد به روسیه خواهند رفت.
وی افزود: در مرحله اول، این گروه با اعضای متفاوت برای شرکت در فستیوال نوروزی و جشن سال نو ابتدای سال، به روسیه و شهر مسکو رفتند که اجراهای گروه هرمزگان مورد استقبال بسیار خوب مردم قرار گرفت و بر همین اساس این دعوت تجدید گردید.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان اذعان داشت: گروه نغمه هم اکنون عازم روسیه شده است و تا ۲۶ خرداد ماه در سن پترزبورگ در چند مرحله به اجرای موسیقی محلی هرمزگان خواهند پرداخت.
درویش نژاد ضمن ابراز خرسندی از ایجاد زمینه های لازم برای معرفی موسیقی هرمزگان در سطح بین المللی گفت: موسیقی هرمزگان به دلیل برخورداری از غنا و پیشینه معتبر و همسو بودن با آیین ها، سنت ها و آداب و رسوم مردم از تأثیر گذاری بسیار خوبی برخوردار است و لازم است این نوع موسیقی ایرانی بیش از گذشته با اعزام های متعدد مورد حمایت و معرفی در سطح جهان قرار گیرد.
گفتنی است: این گروه متشکل از مجید ایرانمنش، سرپرست و خواننده، محمد آتون” دهل “، علی پیلارام” کسر “، عبدالرضا سهرابی پور” عود “، علی بهاریان” جفتی و سرنا ” و غلامرضا اولی بندری” پیپه ” می باشند.