امروز: جمعه 11 بهمن 1404 برابر با 30 ژانویه 2026

مصوبه سواحل مکران به صورت منطقه آزاد است / سازمان منطقه آزاد مکران به رشد اقتصاد کشور کمک می کند

میناب نیوز : نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت : مصوبه سازمان سواحل به صورت منطقه آزاد باید اجرایی شود .

به گزارش میناب نیوز ، سید عبدالکریم هاشمی در نشست کمیسیون برنامه و بودجه با وزیر اقتصاد با اشاره به گمرکات شرق هرمزگان اظهار کرد : باید این گمرکات در شهرستان میناب، سیریک و جاسک فعال و مجوزهای صادرات و واردات آنها افزایش یابد .

وی در خصوص مصوبه سواحل مکران نیز افزود : باید این مصوبه اجرای شود و سازمان سواحل مکران در منطقه ایجاد شود و به صورت مناطق آزاد باشد و از همه سرمایه های مالی ، فکری مردم و ظرفیت های خدادادی هر منطقه کشور در جهت رشد اقتصادی کشور استفاده کنیم .

شایان ذکر است : منطقه آزاد سواحل مکران شامل شهرستان میناب ، سیرک ، جاسک در شرق هرمزگان و شهرستان کنارک و جاسک در استان سیستان و بلوچستان است .

رای دادن به این مورد
(0 رای)
منتشر شده در گزارش ویژه
کد خبر: 3915

آخرین اخبار

با ما در تماس باشید

عضویت در خبرنامه سایت

حالت های رنگی

 

الکسا

پیج رنک

coolsocial.net minab-news.ir CoolSocial.net Badge