به گزارش میناب نیوز ، همایش فرمانداران شرق هرمزگان با حضور احمد نفیسی معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان ، نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان میناب ، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میناب ،فرمانداران ودیکر مسئولان در شهرستان میناب برگزار شد.
در ابتدای این همایش نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان میناب با بیان شاخصه های مدیریتی از دیدگاه قرآن و احادیث پرداخت و کار برای مردم و با کمک مردم را شاخصه بارز مدیران تراز انقلاب دانست.
در این همایش مدیران کل ستادی استانداری به بیان شاخص ها ، اهداف و برنامه ریزی مجموعه استانداری و وزارت کشور برای ارتقا شاخص ها حوزه های تخصصی با رویکرد خدمت به مردم پرداختند.
در ادامه هریک از فرمانداران شهرستان های میناب ، رودان ، بشاگرد ، سیریک و جاسک به بیان مسائل ، مشکلات و برنامه های توسعه ای شهرستان های مربوطه در حوزه های سیاسی، انتخابات ، موضوعات اجتماعی و فرهنگی و زیرساختها و مدیریت امور اتباع غیر مجاز پرداختند.
نفیسی معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی استانداری و قائم مقام استاندار با اشاره به پیگیری درخواستها و مطالبات مردمی و برنامه ریزی جهت موضوعات مسائل و مشکلات مردم جهت تسریع در انجام امور اظهار کرد: فرمانداران با پیگیری مستمر جهت دست یابی به اهداف منشور دولت پزشکیان با کار و تلاش جهت انجام کارهای بر زمین مانده تا حصول نتیجه در دستور کار داشته باشند.
رادمهر معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میناب در این همایش با بیان فرصت ها و ظرفیت های شهرستان میناب و شرق هرمزگان بر رویکرد دولت پزشکیان در رفع کمبودها و حل مشکلات و خدمت به مردم اظهار کرد : با برنامه ریزی های انجام شده اقدامات خوبی در حوزه آب ، راه ، ورزش و بهداشت به عنوان ۴ شاخص مهم در حال انجام می باشد.
میناب نیوز : شایان ذکر است : تسریع جهت اسقرار اداره کل های شرق هرمزگان در شهرستان بندری میناب بخشی از خواسته به حق مردم از دولت است .

