به گزارش میناب نیوز ، محمد رادمهر در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان میناب در سالن جلسات این معاونت اظهار کرد : اعضای ستاد در فصل بارندگی باید در آماده باش کامل باشند و کلیه ماموریت ها و مرخصی ها بدون هماهنگی لغو می باشد.
وی افزود: شهرداریها و راهداری نسبت به لایروبی پل ها اقدام نمایند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میناب تصریح کرد : بخشداران نظارت داشته باشند که دهیاری ها نسبت به پاکسازی محیط روستا در فصل بارندگی اقدام کنند که جایی در روستا بدلیل نخاله ها و . . . دچار آبگرفتگی نشود.
وی افزود: از همه مردم شهرستان میناب درخواست داریم در مصرف انرژی صرفه جویی داشته باشند تا خدای ناکرده جایی دچار مشکل نباشیم.
رادمهر در پایان از زحمات و تلاش های شهرداران، بخشداران، دهیاران و راهداری در ستاد مدیریت بحران تقدیر و تشکر نمود.
شایان ذکر است : در این جلسه ابتدا، شهرداران گزارشی از آتش سوزی ها ارائه دادند و در ادامه اعضای حاضر گزارشی از اقدامات، برنامه ریزی و تمهیدات لازم در فصل پیش رو ارائه کردند.

